Winterse hotdog

Winterse hotdog
Recept van Harm Jan Bloem
Beginner
Voorbereiding 10m
Bereiding 30m
Aantal personen
Ingredients can be ordered for a minimum of 4 personen.
Winterse Hotdog
  • 4 duitse braadworsten
  • 4 witte afbak baguettes
  • 250 gr Zuurkool
  • 4 plakken bacon
Salsa
  • 2 Tomaten
  • 2 kleine augurken
  • 1 kleine rode ui
  • 0.5 bosje bladpeterselie
  • 1 scheutje olijfolie
  • 1 el mosterd
  • 4 el mayonaise
Extra's
  • 1 BBQ met deksel voor direct grillen
  • BBQ met deksel
Bereiding van het recept

Winterse hotdog
Bereid de barbeque voor op een temperatuur van 180 ºC. Grill de worsten rondom in circa 10 minuten gaar. 

Bak de baguettes in circa 8-10 af op de barbeque. 

Snijd de baguettes over de bovenkant over de hele lengte in en hol de binnenkant een beetje uit zodat er straks meer vulling in past. 

Rooster de plakken bacon om en om krokant op de barbeque. 

Salsa
Meng in een kom een scheutje olie, mosterd en de mayonaise. Verwijder de zaadlijsten en snijd de tomaten in blokjes. Snijd de augurken en de peterselie fijn. Snipper de ui. Voeg de tomaten, augurken, peterselie en de ui toe aan de kom en meng goed door. Breng op smaak met peper en zout.

Opmaak
Laat de zuurkool goed uitlekken in een zeef. Beleg de baguettes met de zuurkool. Leg de worst en de bacon erop. Lepel de salsa er overheen.

Bestel nu de ingrediënten van deze uitzending
fallback

Privé: Zuurkool

€ 1,15
BBQSTREET- C Tomaten

Tomaten

€ 0,25
BBQSTREET- Platte Peterselie

Bladpeterselie

€ 2,20
Recepten voor een feestelijk avondmaal
BBQSTREET---winter-S2E20---Gevulde-varkensfilet-met-winterse-rode-koolsalade

Gevulde varkensfilet met winterse rode koolsalade

BBQSTREET---winter-S2E19---Flamming-vitello-tonnato

Flaming vitello tonnato

BBQSTREET---winter-S2E18---gepofte-bieten-tarte-tatin

Gepofte bieten tarte tatin

BBQSTREET---winter-S2E18---Hete-bliksem-met-buikspek

Hete bliksem met buikspek

0
    0
    Je winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar winkel