Winterburger met zuurkool, rookworst en uienchutney

Winterburger met zuurkool, rookworst en uienchutney
Recept van Jord Althuizen
Advanced
Bereiding 30m
Koken 15m
24Kitchen - 06 December 2021 Vind jij hamburgers typisch iets voor de zomer? Think again! Jord maakt een killer-winterburger. Met zuurkool, rookworst en een fantastische uienchutney. De winter is nog nooit zo lekker geweest.
24Kitchen - 06 December 2021 Bekijk de uitzending van dit recept
Abonneer je op ons Youtube kanaal
Aantal mensen
Hoeveelheid ingrediënten zijn bedoeld voor 4 personen.
  • 4 stuks hamburgers (brisket - picanha 80-20)
  • 1 stuk rookworst
  • 4 stuks hamburgerbroodjes
  • 4 plakjes gruyere kaas
  • zout en peper naar smaak
  • 500 gram zuurkool
  • 1 el mosterdzaad
  • 1 el boter
  • 2 stuks laurier
  • 5 stuks jeneverbessen
  • 100 ml witte wijn
  • 10 stuks uien
  • 250 gram boter
  • 4 el bruine basterdsuiker
  • 4 stuks knoflooktenen
  • 4 stuks kardemompeulen
  • 4 stuks steranijs
  • zout en peper naar smaak
  • 6 eetl mayonaise
  • 2 eetl grove mosterd
  • 0.5 eetl Dyon mosterd
  • 1 eetl honing
  • zout en peper naar smaak
  • gas bbq
  • zeef (bol)
  • pan (skillet)
  • thermapen
  • vleesmolen
  • hamburgerpers
Recepten voor 's avonds laat
De hamburger mag zeker niet ontbreken.

Italiaanse hamburger met Parmezaan frieten

Zeeduivel verpakt in cederhout op de bbq gegaard is vandaag te zien in de uitzending van BBQSTREET uitgezonden op 24Kitchen

Zeeduivel in cederhouten wrap

Albert maakt een oosters gerecht in de uitzending van BBQSTREET Wallonië een heerlijke curry scampi

Curry-scampi met mangochutney en kruidige rijst

In deze aflevering van BBQSTREET Wallonië gaat Albert een echte vlees klassieker maken, een heerlijke Cote de Boeuf van de bbq

Côte à l’os van de barbecue

0
    0
    Je winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar winkel