Wildzwijnburger met kweepeergelei

Wildzwijnburger met kweepeergelei
Recept van Ralph de Kok
Advanced
Bereiding 60m
Koken 30m
- 12 January 2021 We kennen allemaal de muilpeer. En Peer Gynt. Maar ken je ook de kweepeer? Ralph maakt er een gelei van. En die past perfect op zijn winterse wildzwijnburger. Het water loopt in je mond!
- 12 January 2021 Bekijk de uitzending van dit recept
Abonneer je op ons Youtube kanaal
Aantal mensen
Hoeveelheid ingrediënten zijn bedoeld voor 4 personen.
  • 10 stuks kweeperen
  • 500 ml water
  • 500 g geleisuiker
  • 400 g procureur wildzwijnvlees
  • 400 g wildzwijn buikspek
  • 1 tl zout
  • 1 tl peper
  • 8 plakjes messenklever kaas
  • 1 stuk rode ui
  • 4 stuks luxe hamburgerbroodjes groot
  • 200 g rucola sla
  • Gas BBQ
  • Thermapen
  • Wekpot 2x
  • Kookpan
  • Weegschaal
  • Maatbeker
  • Dunschiller
  • gehaktmolen Westmark / Porkut
  • Burger press
Recepten voor 's avonds laat
De hamburger mag zeker niet ontbreken.

Italiaanse hamburger met Parmezaan frieten

Zeeduivel verpakt in cederhout op de bbq gegaard is vandaag te zien in de uitzending van BBQSTREET uitgezonden op 24Kitchen

Zeeduivel in cederhouten wrap

Albert maakt een oosters gerecht in de uitzending van BBQSTREET Wallonië een heerlijke curry scampi

Curry-scampi met mangochutney en kruidige rijst

In deze aflevering van BBQSTREET Wallonië gaat Albert een echte vlees klassieker maken, een heerlijke Cote de Boeuf van de bbq

Côte à l’os van de barbecue

0
    0
    Je winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar winkel