Wildzwijnburger met kweepeergelei

Wildzwijnburger met kweepeergelei
Recept van Ralph de Kok
Advanced
Bereiding 60m
Koken 30m
- 12 January 2021 We kennen allemaal de muilpeer. En Peer Gynt. Maar ken je ook de kweepeer? Ralph maakt er een gelei van. En die past perfect op zijn winterse wildzwijnburger. Het water loopt in je mond!
- 12 January 2021 Bekijk de uitzending van dit recept
Abonneer je op ons Youtube kanaal
Aantal mensen
Hoeveelheid ingrediënten zijn bedoeld voor 4 personen.
  • 10 stuks kweeperen
  • 500 ml water
  • 500 g geleisuiker
  • 400 g procureur wildzwijnvlees
  • 400 g wildzwijn buikspek
  • 1 tl zout
  • 1 tl peper
  • 8 plakjes messenklever kaas
  • 1 stuk rode ui
  • 4 stuks luxe hamburgerbroodjes groot
  • 200 g rucola sla
  • Gas BBQ
  • Thermapen
  • Wekpot 2x
  • Kookpan
  • Weegschaal
  • Maatbeker
  • Dunschiller
  • gehaktmolen Westmark / Porkut
  • Burger press
Recepten voor 's avonds laat
Heilbot met chorizo-kruidenkorst en gegrilde paprika-roomsaus

Heilbot met chorizo-kruidenkorst en gegrilde paprika-roomsaus

Brisket met Stroganoffsaus en twister fries

Brisket met Stroganoffsaus en twister fries

Jerk chicken met mangochutney en gepofte pompoen.

Jerk chicken met mangochutney en gepofte pompoen

Rendang van ui met sperziebonen crème

Rendang van ui met sperziebonen crème

0
    0
    Je winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar winkel