Wilde eendeborst met hartige en zoete crêpes

Wilde eendeborst met hartige en zoete crêpes
Recept van Ralph de Kok
Advanced
Bereiding 30m
Koken 30m
- 05 January 2021 Ralph lijkt soms het spoor helemaal kwijt. Flinterdunne pannenkoeken van de barbecue? Really? Jazeker! In deze aflevering van BBQSTREET Winter maakt Ralph twee soorten crêpes en een wilde eendenborst.
- 05 January 2021 Bekijk de uitzending van dit recept
Abonneer je op ons Youtube kanaal
Aantal mensen
Hoeveelheid ingrediënten zijn bedoeld voor 4 personen.
  • Cranberrie crepes:
  • 350 gr verse cranberries
  • 2 eetl kristalsuiker
  • 200 ml water
  • 50 gr patentbloem
  • 100 ml volle melk
  • 1 stuk ei
  • 0.5 tl zout
  • 1 tl koekkruiden/ speculaaskruiden
  • 2 el sojasaus zout
  • 2 stuks wilde eendenborst
  • 1 eetl grof zeezout
  • 2 eetl boter
  • 1 bosje lente ui
  • Blauwe bessen crepes:
  • 350 gr blauwe bessen
  • 1 stuk rode peper
  • 1 eetl kristalsuiker
  • 100 ml water
  • 1 stuk citroen
  • 50 gr patentbloem
  • 100 ml volle melk
  • 1 stuk ei
  • 0.5 tl zout
  • 1 stuk vanillestokje
  • 8 plakjes ontbijtspek/ bacon
  • 2 stuks Pink Lady appels
  • 1 eetl olijfolie
  • 2 eetl boter
  • 1 eetl poedersuiker
  • Houtskool BBQ
  • Houtskool
  • Aanmaak krullen
  • Rooksnippers appelhout (geweekt in water)
  • Skillet 3x
  • Knijpfles
  • Garde
  • Mengkom
  • Snijplank
  • Trechter
Recepten voor 's avonds laat
Heilbot met chorizo-kruidenkorst en gegrilde paprika-roomsaus

Heilbot met chorizo-kruidenkorst en gegrilde paprika-roomsaus

Brisket met Stroganoffsaus en twister fries

Brisket met Stroganoffsaus en twister fries

Jerk chicken met mangochutney en gepofte pompoen.

Jerk chicken met mangochutney en gepofte pompoen

Rendang van ui met sperziebonen crème

Rendang van ui met sperziebonen crème

0
    0
    Je winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar winkel