Wilde eendeborst met hartige en zoete crêpes

Wilde eendeborst met hartige en zoete crêpes
Recept van Ralph de Kok
Advanced
Bereiding 30m
Koken 30m
- 05 January 2021 Ralph lijkt soms het spoor helemaal kwijt. Flinterdunne pannenkoeken van de barbecue? Really? Jazeker! In deze aflevering van BBQSTREET Winter maakt Ralph twee soorten crêpes en een wilde eendenborst.
- 05 January 2021 Bekijk de uitzending van dit recept
Abonneer je op ons Youtube kanaal
Aantal mensen
Hoeveelheid ingrediënten zijn bedoeld voor 4 personen.
  • Cranberrie crepes:
  • 350 gr verse cranberries
  • 2 eetl kristalsuiker
  • 200 ml water
  • 50 gr patentbloem
  • 100 ml volle melk
  • 1 stuk ei
  • 0.5 tl zout
  • 1 tl koekkruiden/ speculaaskruiden
  • 2 el sojasaus zout
  • 2 stuks wilde eendenborst
  • 1 eetl grof zeezout
  • 2 eetl boter
  • 1 bosje lente ui
  • Blauwe bessen crepes:
  • 350 gr blauwe bessen
  • 1 stuk rode peper
  • 1 eetl kristalsuiker
  • 100 ml water
  • 1 stuk citroen
  • 50 gr patentbloem
  • 100 ml volle melk
  • 1 stuk ei
  • 0.5 tl zout
  • 1 stuk vanillestokje
  • 8 plakjes ontbijtspek/ bacon
  • 2 stuks Pink Lady appels
  • 1 eetl olijfolie
  • 2 eetl boter
  • 1 eetl poedersuiker
  • Houtskool BBQ
  • Houtskool
  • Aanmaak krullen
  • Rooksnippers appelhout (geweekt in water)
  • Skillet 3x
  • Knijpfles
  • Garde
  • Mengkom
  • Snijplank
  • Trechter
Recepten voor 's avonds laat
De hamburger mag zeker niet ontbreken.

Italiaanse hamburger met Parmezaan frieten

Zeeduivel verpakt in cederhout op de bbq gegaard is vandaag te zien in de uitzending van BBQSTREET uitgezonden op 24Kitchen

Zeeduivel in cederhouten wrap

Albert maakt een oosters gerecht in de uitzending van BBQSTREET Wallonië een heerlijke curry scampi

Curry-scampi met mangochutney en kruidige rijst

In deze aflevering van BBQSTREET Wallonië gaat Albert een echte vlees klassieker maken, een heerlijke Cote de Boeuf van de bbq

Côte à l’os van de barbecue

0
    0
    Je winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar winkel