Thaise varkensreepjes

Thaise varkensreepjes
Recept van Peter de Clercq
Beginner
Bereiding 30m
Koken 30m
24Kitchen - 21 April 2022 Onze grillmasters nemen je mee op reis in deze aflevering BBQSTREET. Peter warmt je op voor een vakantie naar Thailand met z’n overheerlijke Thaise varkensreepjes. En Ralph? Die wil met jou naar een tropisch eiland en maakt een waanzinnig lekker dessert met kokos, ananas en chocolade. Een stukje paradijs op aarde.
24Kitchen - 21 April 2022 Bekijk de uitzending van dit recept
Abonneer je op ons Youtube kanaal
Aantal mensen
Ingrediënten zijn te bestellen voor minimaal 1 persoon.
Varkensreepjes
BBQ kruiden
  • 10 gr cayenne peper
  • 20 gr paprikapoeder
  • 5 gr gedroogde basilicum
  • 20 gr zeezout
  • 5 gr gedroogde tijm
  • 10 gr kerriepoeder
Garnering
  • 0.25 bosje basilicum
  • 0.25 bosje bieslook
  • 0.25 bosje koriander
  • woktopper
  • gasbbq met sizzlezone
Bereiding van het recept

Snijd het vlees in reepjes. Pel de sjalotten en de knoflook en snipper ze fijn. Rasp de gember. Haal de harde buitenkant van het citroengras en snipper het fijn. Snipper het chilipepertje fijn. Doe deze ingrediënten met de limoenblaadjes en de munt bij de kippenbouillon, de kokosmelk, het limoensap en de vissaus. Laat alles 30 minuten trekken op een zacht vuur. 

Maak de groenten schoon en snijd ze in reepjes. Meng de ingrediënten voor de BBQ kruiden. Kruid het vlees met barbecue kruiden. Roerbak het vlees en de groenten en voeg er de saus aan toe. Serveer met verse kruiden.

Recepten voor 's avonds laat
Vitello forello met een forged vg10 mes

Vitello forello

Smashburger met fried pickles & ranch sauce

Op cederhouten plankje gegrilde zeetong met pasta

Op cederhouten plankje gegrilde zeetong met pasta

Arabische lamsrack met baba ganoush en couscoussalade

Arabische lamsrack met baba ganoush en couscoussalade

0
    0
    Je winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar winkel