Stoof van kalfs sukade en bockbier

Recept van Ralph de Kok
Verwijder uit favorieten
Voeg toe aan favorieten

Aantal mensen
Ingrediënten zijn te bestellen voor minimaal 4 personen.
Stoof
- 1.5 kg Privé: Kalf sucade rose
- 2 Privé: Uien
- 1 Privé: Winterpeen
- 1 Privé: Prei, klasse 1
- 1 el tomatenpuree
- 500 ml runderbouillon
- 7 el rode wijnazijn
- 300 ml herfstbockbier
- 4 blaadjes laurier
- 4 stuks kruidnagel
- 1 tl koekkruiden
- 1 takje rozemarijn
- 5 takjes tijm
- 2 Privé: Tomaten
- 1 plakje ontbijtkoek
- 250 gr kastanje champignons
- 1 snufje versgemalen peper en zout
Brood
- 4 gr droge gist
- 320 ml lauwwarm water
- 7 gr kristalsuiker
- 4 gr zout
- 500 gr volkoren bloem
- 2 el Privé: Roomboter rol ongezouten
- 4 el bloem
Pesto
- 25 gr pijnboompitten
- 25 gr parmezaanse kaas
- 1 tl zout
- 1 teen Privé: Knoflook zwart, gepeld
- 1 bosje basilicum
- 200 ml olijfolie extra vierge
- BBQ met deksel gas of houtskool
- Dutch oven
Bereiding van het recept
kalfs sukade en bockbier
Brood bakken op de barbecue. Dat kan in een zogenaamde Dutch Oven. Een gietijzeren pan met deksel. Ralph vult zijn brood met een heerlijke stoofpot van kalfs sukade en bockbier. Ohhh mensen! Die geur!
Mis je enkele ingrediënten?
Recepten voor 's avonds laat

Arabische lamsrack met baba ganoush en couscoussalade
Verwijder uit favorieten
Voeg toe aan favorieten