Roodbaars pakketjes met Thaise currypasta

Roodbaars pakketjes met Thaise currypasta
Recept van Peter de Clercq
Beginner
Bereiding 30m
Koken 20m
24Kitchen - 10 May 2021 In deze aflevering van BBQSTREET gaat Peter op de Aziatische tour. Een pakketje van bananenbladeren met daarin roodbaars en een currypasta. En, onmisbaar bij elke barbecue, kipsate! Met een Aziatische marinade met kokosmelk, sojasaus en gember. Niet normaal lekker en allemaal van de barbecue.
24Kitchen - 10 May 2021 Bekijk de uitzending van dit recept
Abonneer je op ons Youtube kanaal
Aantal mensen
Ingrediënten zijn te bestellen voor minimaal 4 personen.
Koreaanse currypasta
Roodbaarspakketjes
Extra's
  • 1 blender/staafmixer
  • 1 hakmolentje
  • 1 rol keukentouw
  • bbq
  • blender / staafmixer
  • hakmolentje
  • keukentouw
Bereiding van het recept

Stook de barbeque op tot 200 graden.

Thaise currypasta (Tom Yum)
Snijd de sjalotten in grove stukken. Schil en snijd de gember in stukjes. Snijd de korianderwortels en de citroengrasstengels in stukjes. Voeg de sjalotten, gember, korianderwortels, citroengrasstengels, sap de limoenen, vissaus, suiker en de koriander toe aan de blender en pureer tot een gladde pasta.

Roodbaars pakketjes
Leg de bananenbladeren open en leg er een stuk vis op. Wrijf de vis in met currypasta. Halveer de cherrytomaatjes. Snijd de limoenen ieder in 4 plakjes. Verdeel de cherrytomaatjes, koriander, limoenblaadjes en de plakjes limoen over de vis. Vouw de vispakketjes dicht en bind vast met keukentouw. Leg de pakketjes aan de zijkant van de houtskool. Laat circa 8 min garen en draai af en toe om.

Recepten voor 's avonds laat
De hamburger mag zeker niet ontbreken.

Italiaanse hamburger met Parmezaan frieten

Zeeduivel verpakt in cederhout op de bbq gegaard is vandaag te zien in de uitzending van BBQSTREET uitgezonden op 24Kitchen

Zeeduivel in cederhouten wrap

Albert maakt een oosters gerecht in de uitzending van BBQSTREET Wallonië een heerlijke curry scampi

Curry-scampi met mangochutney en kruidige rijst

In deze aflevering van BBQSTREET Wallonië gaat Albert een echte vlees klassieker maken, een heerlijke Cote de Boeuf van de bbq

Côte à l’os van de barbecue

0
    0
    Je winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar winkel