Pizza prosciutto & formaggio

Pizza prosciutto & formaggio
Recept van Ralph de Kok
Beginner
Bereiding 140m
Koken 20m
- 29 April 2021 Hou jij van Italiaanse kazen? Gaat jouw mond wateren van mozzarella, taleggio of provolone? Gek van pizza? Én van barbecue? Dan maakt Ralph voor jou de hemel op aarde. In deze aflevering van BBQSTREET; Pizza Formaggio, van de barbecue! Troppo buono.
- 29 April 2021 Bekijk de uitzending van dit recept
Abonneer je op ons Youtube kanaal
Aantal mensen
Ingrediënten zijn te bestellen voor minimaal 1 persoon.
Pizzadeeg
  • 250 gr bloem
  • 1 snufje zout
  • 1 tl suiker
  • 150 ml lauwwarm water
  • 7 gr gedroogde gist
  • 1 el olijfolie
Tomatensaus
Formaggio
  • 1 bol Privé: Mozzarella
  • 100 gr taleggio
  • 100 gr Provolone
  • 100 gr blauwe kaas
  • 1 takje rozemarijn
  • 1 takje oregano
  • 100 gr geraspte belegen kaas
Garnering
  • 1 versgemalen peper
  • 1 handje rucola
  • 1 scheut olijfolie
Extra's
  • 1 BBQ met deksel voor indirect en direct grillen
  • 1 gietijzeren rooster voor direct grillen
  • 1 pizzasteen
  • 1 pizzaschep
  • 1 pizzasnijder
  • 1 skillet
  • 1 keukenmachine + deeghaak
  • 1 staafmixer
  • BBQ met deksel voor direct en indirect grillen
  • Gietijzeren rooster voor direct grillen
  • Pizzasteen
  • Pizzasnijder
  • Skillet
Bereiding van het recept

Pizza prosciutto & formaggio

Recepten voor 's avonds laat
De hamburger mag zeker niet ontbreken.

Italiaanse hamburger met Parmezaan frieten

Zeeduivel verpakt in cederhout op de bbq gegaard is vandaag te zien in de uitzending van BBQSTREET uitgezonden op 24Kitchen

Zeeduivel in cederhouten wrap

Albert maakt een oosters gerecht in de uitzending van BBQSTREET Wallonië een heerlijke curry scampi

Curry-scampi met mangochutney en kruidige rijst

In deze aflevering van BBQSTREET Wallonië gaat Albert een echte vlees klassieker maken, een heerlijke Cote de Boeuf van de bbq

Côte à l’os van de barbecue

0
    0
    Je winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar winkel