Kalfsribben Piccata met gegrilde witlof

Recept van Jord Althuizen
Verwijder uit favorieten
Voeg toe aan favorieten

Aantal mensen
Hoeveelheid ingrediënten zijn bedoeld voor 4 personen.
- Kalfsribben:
- 2 takjes tijm
- 2 takjes oregano
- 2 stuks knoflooktenen
- 1 stuks citroen
- 2 eetl grof zeezout
- 2 eetl versgemalen peper
- 1 stuk kalfsribstuk
- 4 eetl mosterd
- 50 ml appelsap
- 50 ml appelciderazijn
- 50 ml water
- Picattasaus:
- 50 gr roomboter
- 1 stuk citroen
- 50 gr kappertjes
- 3 takjes bladpeterselie
- 120 ml droge witte wijn
- 200 ml kippenbouillon
- 1 tl zout (naar smaak)
- 1 tl peper (naar smaak)
- Chiconettes:
- 16 stuks witlof
- 3 eetl olijfolie
- 100 gr gerookt ontbijtspek in plakken
- 4 eetl roze peperkorrels
- 1 stuk knoflookteen
- 3 takjes bladpeterselie
- 3 eetl witte wijnazijn
- 1 tl zout (naar smaak)
- 1 tl peper (naar smaak)
- Gas BBQ
- Kruiskopschroevendraaier
- 5 rookhoutchuncks
- Sprayflesje
- Aluminiumfolie
- Thermapen
- Steelpan of Skillet
Mis je enkele ingrediënten?
Recepten voor 's avonds laat

Arabische lamsrack met baba ganoush en couscoussalade
Verwijder uit favorieten
Voeg toe aan favorieten