Geroosterde uien met uiencompote

Geroosterde uien met uiencompote
Recept van Peter de Clercq
Beginner
Bereiding 30m
Koken 60m
Abonneer je op ons Youtube kanaal
Aantal mensen
Ingrediënten zijn te bestellen voor minimaal 4 personen.
Geroosterde uien met Uiencompote
Bereiding van het recept

Doe de boter in een gietijzeren pot en zet aan de zijkant op je barbecue. Laat rustig ongeveer een half uur sudderen, tot je een goudbruine beurre noisette krijgt. Pel de uien en de sjalot en snijd ze in dikke plakken van ongeveer 2 centimeter. Smeer ze met een keuken borstel in met zonnebloemolie. Leg de plakken op je barbecue en rooster ze ongeveer 5 minuten aan elke kant, tot ze gaar zijn. Neem de helft van de uien en doe ze samen met de beurre noisette, de mosterd en de honing in je foodprocessor. Mix tot een gladde compote. Serveer de geroosterde uien met de uiencompote. Werk af met een snufje fleur de sel en de rozemarijn. 

Recepten voor 's avonds laat
De hamburger mag zeker niet ontbreken.

Italiaanse hamburger met Parmezaan frieten

Zeeduivel verpakt in cederhout op de bbq gegaard is vandaag te zien in de uitzending van BBQSTREET uitgezonden op 24Kitchen

Zeeduivel in cederhouten wrap

Albert maakt een oosters gerecht in de uitzending van BBQSTREET Wallonië een heerlijke curry scampi

Curry-scampi met mangochutney en kruidige rijst

In deze aflevering van BBQSTREET Wallonië gaat Albert een echte vlees klassieker maken, een heerlijke Cote de Boeuf van de bbq

Côte à l’os van de barbecue

0
    0
    Je winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar winkel