Gegrilde langoustines met wortel en papillot en hasselback aardappelen

Gegrilde langoustines met wortel en papillot en hasselback aardappelen
Recept van Ralph de Kok
Expert
Bereiding 45m
Koken 30m
- 07 January 2021 Papier brandt. Tenminste, dat hebben we altijd op school geleerd. Toch durft Ralph het aan om wortels in papier te garen op de barbecue. Daarbij langoustines en de lekkerste aardappelen; Hasselback.
- 07 January 2021 Bekijk de uitzending van dit recept
Abonneer je op ons Youtube kanaal
Aantal mensen
Hoeveelheid ingrediënten zijn bedoeld voor 4 personen.
  • Hasselback aardappelen:
  • 8 stuks rozeval aardappelen (of voorgekookt)
  • 1 fles olijfolie
  • 8 plakjes pancetta
  • Kruidenboter:
  • 500 gr roomboter gezouten
  • 20 gr verse knoflook
  • 1 stuk sinaasappel
  • 1 stuk citroen
  • 5 takjes peterselie
  • 5 takjes dille
  • 5 takjes dragon
  • 1 tl kerriepoeder
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 eetl Dijon mosterd
  • 1 eetl tomatenketchup
  • Wortel papillot
  • 4 stuks wortels geel
  • 4 stuks wortels oranje
  • 4 stuks wortels paars
  • 2 stuks rode ui
  • 5 takjes tijm
  • 3 takjes rozemarijn
  • 100 gr roomboter ongezouten
  • 2 stuks sinaasappels
  • 4 blaadjes verse/ gedroogde laurier
  • zout en versgemalen peper naar smaak
  • 8 stuks langoustines van 200 gr per stuk
  • Gas BBQ
  • Bruin bakpapier
  • Nietmachine
  • Plastic keukenfolie
  • Kookpan
  • Lange saté prikkers/ sushi stokjes
  • Glazenkom met koud water
Recepten voor 's avonds laat
Vitello forello met een forged vg10 mes

Vitello forello

Smashburger met fried pickles & ranch sauce

Op cederhouten plankje gegrilde zeetong met pasta

Op cederhouten plankje gegrilde zeetong met pasta

Arabische lamsrack met baba ganoush en couscoussalade

Arabische lamsrack met baba ganoush en couscoussalade

0
    0
    Je winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar winkel