Côte de boeuf met gevulde pompoen

Côte de boeuf met gevulde pompoen
Recept van Harm Jan Bloem
Beginner
Bereiding 20m
Koken 120m
24Kitchen - 20 December 2021 Praatjes vullen geen gaatjes. Maar wel een pompoen! In deze aflevering van BBQSTREET Winter vult Harm Jan een pompoen met allemaal zaligheden. En laat hij zien hoe je een Côte de boeuf perfect grillt.
24Kitchen - 20 December 2021 Bekijk de uitzending van dit recept
Abonneer je op ons Youtube kanaal
Aantal mensen
Hoeveelheid ingrediënten zijn bedoeld voor 4 personen.
  • Cote de boeuf:
  • 3 kg côte de Boeuf met 4 of 5 ribben. Aan 1 stuk.
  • 4 takjes rozemarijn
  • 3 eetl grofzeezout
  • 50 ml olijfolie
  • 200 gr runderrub
  • 50 ml bourbon honey
  • Gegrilde en gevulde pompoen:
  • 800 gr rijst
  • 1 stuk grote, oranje pompoen (geen flespompoen!)
  • 450 gr champignons
  • 2 stuks uien
  • 1 stuk paprika
  • 2 tenen knoflook
  • 80 gr parmezaanse kaas
  • 2 stuks eieren
  • 5 takjes peterselie
  • 5 takjes tijm
  • zout naar smaak
  • Houtskool BBQ
  • Kernthermometer
  • Aluminiumbakje met water
  • Sprayfles
  • Kokosbriketten
  • Gietijzeren pan
Recepten voor 's avonds laat
Vitello forello met een forged vg10 mes

Vitello forello

Smashburger met fried pickles & ranch sauce

Op cederhouten plankje gegrilde zeetong met pasta

Op cederhouten plankje gegrilde zeetong met pasta

Arabische lamsrack met baba ganoush en couscoussalade

Arabische lamsrack met baba ganoush en couscoussalade

0
  • Dit product kan niet worden gekocht.
0
Je winkelwagen
Je winkelwagen is leegTerug naar winkel