Côte de boeuf met gevulde pompoen

Côte de boeuf met gevulde pompoen
Recept van Harm Jan Bloem
Beginner
Bereiding 20m
Koken 120m
24Kitchen - 20 December 2021 Praatjes vullen geen gaatjes. Maar wel een pompoen! In deze aflevering van BBQSTREET Winter vult Harm Jan een pompoen met allemaal zaligheden. En laat hij zien hoe je een Côte de boeuf perfect grillt.
24Kitchen - 20 December 2021 Bekijk de uitzending van dit recept
Abonneer je op ons Youtube kanaal
Aantal mensen
Hoeveelheid ingrediënten zijn bedoeld voor 4 personen.
  • Cote de boeuf:
  • 3 kg côte de Boeuf met 4 of 5 ribben. Aan 1 stuk.
  • 4 takjes rozemarijn
  • 3 eetl grofzeezout
  • 50 ml olijfolie
  • 200 gr runderrub
  • 50 ml bourbon honey
  • Gegrilde en gevulde pompoen:
  • 800 gr rijst
  • 1 stuk grote, oranje pompoen (geen flespompoen!)
  • 450 gr champignons
  • 2 stuks uien
  • 1 stuk paprika
  • 2 tenen knoflook
  • 80 gr parmezaanse kaas
  • 2 stuks eieren
  • 5 takjes peterselie
  • 5 takjes tijm
  • zout naar smaak
  • Houtskool BBQ
  • Kernthermometer
  • Aluminiumbakje met water
  • Sprayfles
  • Kokosbriketten
  • Gietijzeren pan
Recepten voor 's avonds laat
De hamburger mag zeker niet ontbreken.

Italiaanse hamburger met Parmezaan frieten

Zeeduivel verpakt in cederhout op de bbq gegaard is vandaag te zien in de uitzending van BBQSTREET uitgezonden op 24Kitchen

Zeeduivel in cederhouten wrap

Albert maakt een oosters gerecht in de uitzending van BBQSTREET Wallonië een heerlijke curry scampi

Curry-scampi met mangochutney en kruidige rijst

In deze aflevering van BBQSTREET Wallonië gaat Albert een echte vlees klassieker maken, een heerlijke Cote de Boeuf van de bbq

Côte à l’os van de barbecue

0
    0
    Je winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar winkel