Chocoladetaart gegrild op de bbq

Chocoladetaart gegrild op de bbq
Recept van Julian Peier
Beginner
Bereiding 480m
Koken 30m
DMAX - 13 May 2022 Een op en top iconisch BBQ gerecht is natuurlijk pulled pork. Met veel passie en enthousiasme laten de Sizzle Brothers zien hoe je deze klassieker thuis maakt op de barbecue. En heb je daarna nog trek? Ga dan los met een heerlijke chocoladetaart toe.
DMAX - 13 May 2022 Bekijk de uitzending van dit recept
Abonneer je op ons Youtube kanaal
Aantal mensen
Ingrediënten zijn te bestellen voor minimaal 7 personen.
Ingrediënten
  • 2 kopjes bloem
  • 2 kopjes cacaopoeder
  • 2 kopjes suiker
  • 2 kopjes gemalen hazelnoten
  • 1 kopje olie
  • 1 kopje melk
  • 1 pakje bakpoeder
  • 1 pakje vanillesuiker
  • 5 stuks eieren
Bereiding van het recept

Chocoladetaart

Giet eerst alle droge ingrediënten uit de ingrediëntenlijst (rechts van de post) zoals bloem, cacao, etc. in een mengkom. Voeg vervolgens de vloeibare ingrediënten en de 5 eieren toe en mix de massa met een keukenmachine of een handmixer tot een zo homogeen mogelijke massa.

Na een paar minuten roeren kun je het chocoladecakebeslag in een springvorm (28 cm) gieten. Verwarm de grill of de oven voor op 170 °C (boven- en onderwarmte voor de oven). Plaats de springvorm in het indirecte gebied en wacht 45-60 minuten. Afhankelijk van de nauwkeurigheid van de temperatuurmeting in de grill kan de baktijd nog langer duren. De cake moet in het midden een beetje rijzen.

Controleer de cake met de eetstokjestest. Neem een ​​lange houten spies en prik deze in het midden van de cake. Als het deeg nog aan het stokje plakt, is het deeg nog niet gaar. Als de cake gaar is, moet er een beetje restvocht aan het stokje blijven kleven, meer niet!

Je kunt de cake verfijnen met wat poedersuiker of warme kersen.

Het is het beste om gekoeld van de taart te genieten met vrienden en kennissen.

Recepten voor 's avonds laat
De hamburger mag zeker niet ontbreken.

Italiaanse hamburger met Parmezaan frieten

Zeeduivel verpakt in cederhout op de bbq gegaard is vandaag te zien in de uitzending van BBQSTREET uitgezonden op 24Kitchen

Zeeduivel in cederhouten wrap

Albert maakt een oosters gerecht in de uitzending van BBQSTREET Wallonië een heerlijke curry scampi

Curry-scampi met mangochutney en kruidige rijst

In deze aflevering van BBQSTREET Wallonië gaat Albert een echte vlees klassieker maken, een heerlijke Cote de Boeuf van de bbq

Côte à l’os van de barbecue

0
    0
    Je winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar winkel