Bloody Mary oesters

Bloody Mary oesters
Recept van Peter de Clercq
Beginner
Bereiding 5m
Koken 10m
- 04 June 2021 Barbecueën onder water is een flinke uitdaging. Je kolen branden daar niet zo lekker. Toch gaat Peter je laten zien hoe je de smaken van de zee naar je barbecue krijgt. In deze aflevering van BBQSTREET maakt hij makreel in bananenblad, mosselen met limoengras en Bloody Mary oesters. Allemaal van de barbecue. Dus met droge voeten…
- 04 June 2021 Bekijk de uitzending van dit recept
Abonneer je op ons Youtube kanaal
Aantal mensen
Ingrediënten zijn te bestellen voor minimaal 4 personen.
Oesters
Saus
Extra's
  • 1 houtskool bbq
  • 1 beetje vuurkruiden
  • Vuurkruiden of gemengde, gedroogde kruiden
  • Houtskool bbq
Bereiding van het recept

Bereid een BBQ voor op direct en indirect grillen en verhit deze tot een temperatuur van 200 °C is bereikt.

Meng de bleekselderij, tomatensap, wodka en de worcestersaus.

Maak de oesters open en snijd ze los van de schelp. Doe het sap bij de saus en leg de oesters terug in de schelp. Plaats de schelpen op een grillplaat met gaatjes en lepel in elke oester een beetje tomatensaus.

Leg de oesters op de bbq en strooi er een handvol vuurkruiden onder. Je moet echt veel rookontwikkeling hebben. Als de oesters pruttelen zijn ze klaar.

Tip: Serveer de oesters op een bedje van zeewier.

Recepten voor 's avonds laat
De hamburger mag zeker niet ontbreken.

Italiaanse hamburger met Parmezaan frieten

Zeeduivel verpakt in cederhout op de bbq gegaard is vandaag te zien in de uitzending van BBQSTREET uitgezonden op 24Kitchen

Zeeduivel in cederhouten wrap

Albert maakt een oosters gerecht in de uitzending van BBQSTREET Wallonië een heerlijke curry scampi

Curry-scampi met mangochutney en kruidige rijst

In deze aflevering van BBQSTREET Wallonië gaat Albert een echte vlees klassieker maken, een heerlijke Cote de Boeuf van de bbq

Côte à l’os van de barbecue

0
    0
    Je winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar winkel