Een nieuw, stoer programma bij 24Kitchen: BBQSTREET

Buitenspelen met vuur is nog nooit zo lekker geweest!

Als je dacht dat buiten koken alleen iets is voor de zomer en de bbq alleen voor hamburgers, dan heb je het helemaal mis! Vanaf maandag 11 mei geeft 24Kitchen je met BBQStreet elke aflevering een masterclass over iedereens guilty pleasure waar je spontaan een glimlach van op je gezicht krijgt: de barbecue. Er zal een wereld aan nieuwe bereidingsmogelijkheden met dit stoere, doch eenvoudige apparaat voor je opengaan.

Grootste (inter)nationale grillmasters
Niet de minste namen zijn opgetrommeld voor deze watertandende vuursessies! Jord Althuizen, Ralph de Kok, Peter de Clercq, Pitmaster X en Harm Jan Bloem.

Stap in de wereld van vuur & rook
Grillen, roken, bakken, roosteren, poffen en nog veel meer technieken zullen de revue passeren, maar niet zonder een stap-voor-stap uitleg van hoe je je BBQ moet aanzetten, de temperatuur moet onderhouden, hoe de briketten werken, wat direct en indirect is, welke stukken vlees waarvoor geschikt zijn; de lijst is eindeloos. Houtskool, gas, berkenhout, pizzastenen, kokosbriketten, cederhouten planken en hooi, klei -en drank als smaakmakers… BBQ Street laat zien dat het stuk staal multifunctioneel is. Met Napoleon Grills, die een verbazingwekkend ontwerp hebben en uitblinken in innovatieve technologie, wordt iedereen een BBQ-expert.

Technieken & smaken
De vuurvedetten laten niet alleen alle mogelijkheden van de BBQ zien, maar leggen ook uit hoe je zelf vlees bewerkt: ontvliezen, uitbenen, worst of gehakt maken. Maar ze geven ook hun geheimen weg over vis, groente en fruit op de BBQ. Zelfs de grootste leek kan voortaan fluweelzachte zalm, rib eye steak en rokerige paprika nonchalant en in een handomdraai van de BBQ toveren. Van traditionele BBQ-recepten tot internationale verleidelijke hot items zoals matambre, pulled pork en sosaties. Met de Verstegen Specerijen maken de mannen smaakexplosies; rubs en marinades waarmee ze van elk stuk vlees een gerecht uit een ander werelddeel toveren. Het kalfsvlees dat ze gebruiken is van SPK en is duurzaam, licht verteerbaar en heerlijk mals. Het rundvlees is de Limousin uit Frankrijk, favoriet bij de Franse chefs en bekend om de delicate smaak die is gevormd door de rijke bodem en flora waarop de runderen grazen. Loopt het water je al in de mond? Na het zien van BBQ Street wil je direct aan BBQ’en slaan. Het hele jaar door.

BBQStreet heeft de krachten gebundeld; samen met de hoofdsponsor Napoleon Grills, Dormio Holidays, waar alle grillsessies zijn opgenomen in Dormio Resort Maastricht, maar ook Foodstage, SPK, Dutchmade en Verstegen Specerijen, zijn 130 afleveringen tot stand gekomen. Deze zijn binnenkort allemaal te zien op bbqstreet.nl, waarvan ook 65 afleveringen dagelijks op 24Kitchen.

BBQStreet is vanaf 11 mei 2019 dagelijks om 17.30 uur te zien bij 24Kitchen. De afleveringen zijn 24 minuten. Het programma wordt geproduceerd door Camfactor Media Group B.V. CMG is al sinds 2011 gespecialiseerd in het maken van de lekkerste food content voor tv en online.

0
    0
    Je winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar winkel