Albert Verdeyen

Albert Verdeyen
Albert Verdeyen is al sinds zijn 13e actief in de wereld van de gastronomie in België en in het buitenland. Na ervaring en kennis opgedaan te hebben bij grote bedrijven, opende hij zijn eigen zeer succesvol restaurant.

Albert Verdeyen is auteur van kookboeken (waaronder het bekende “Stoemp”), een gerenommeerde gast voor diverse televisieprogramma's ("Start to Cook" op VTM en "Koken op de markt" op Vier) en culinair adviseur voor diverse merken als Lidl, Nutridia en Domo. Hij stelt zijn kennis, creativiteit en knowhow ten dienste van diverse bedrijven in de gastronomie- en voedingssector.

Hij was chef-kok voor wielrenners in de Tour de France, voor Royal Sporting Club Anderlecht en medeoprichter van het restaurant Be My Stoemp in de Sint-Gorikshallen in Brussel. Nu is hij betrokken bij project House of Catering waar hij gerechten samenstelt voor grote bedrijfsevenementen en privérecepties, waarbij kwaliteit en uitmuntendheid altijd centraal staan.
0
    0
    Je winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar winkel