Bekijk onze #smaakmakers

In de zomerse aflevering maakt Jord Althuizen een pittige Gojuchang spareribs met groene sesamboontjes
De grillmasters van BBQSTREET in actie voor de promo leader
Cajun Adobo Teguila gamba's wat een prachtige combinatie is dat toch. Jord Althuizen maakt in deze uitzending van BBQSTREET dit heerlijke gerecht op de bbq te zien op 24Kitchen
Harm Jan gaat vandaag aan de slag met een heerlijke kalfs Tbone met daarbij gegrilde witte asperges, dat wordt weer smullen met BBQSTREET
Taco's van de bbq een fantastisch gerecht van Jord te zien bij BBQSTREET op 24Kitchen
Jord Althuizen maakt echt een waanzinnige sappige lekkere Smoked brisketburger in deze aflevering van BBQSTREET
Grillmeesters Ralph de Kok en Harm Jan Bloem nemen het 1e exemplaar van het nieuwste boek van BBQSTREET in ontvangst

Buitenspelen met vuur is nog nooit zo lekker geweest!

Als je dacht dat buiten koken alleen iets is voor de zomer en de bbq alleen voor hamburgers, dan heb je het helemaal mis! BBQStreet geeft elke aflevering een masterclass over iedereens guilty pleasure waar je spontaan een glimlach van op je gezicht krijgt: de barbecue. Er zal een wereld aan nieuwe bereidingsmogelijkheden met dit stoere, doch eenvoudige apparaat voor je opengaan.

Grootste (inter)nationale grillmasters

Niet de minste namen zijn opgetrommeld voor deze watertandende vuursessies! Jord Althuizen, Ralph de Kok, Pitmaster X, Peter de Clercq en Harm Jan Bloem. Waar de één helemaal los gaat met sausjes, rubs, marinades en creatieve smaakcombinaties, laat de ander je zien hoe je zonder al te veel poespas met de basics indruk maakt. Voor ieder wat wils!

Stap in de wereld van vuur & rook

Grillen, roken, bakken, roosteren, poffen en nog veel meer technieken zullen de revue passeren, maar niet zonder een stap-voor-stap uitleg van hoe je je BBQ moet aanzetten, de temperatuur moet onderhouden, hoe de briketten werken, wat direct en indirect is, welke stukken vlees waarvoor geschikt zijn; de lijst is eindeloos. Houtskool, gas, berkenhout, pizzastenen, kokosbriketten, cederhouten planken en hooi, klei -en drank als smaakmakers… met BBQStreet wordt iedereen een BBQ-expert. Elke week ook vind je ook nieuwe uitzendingen op ons eigen gratis youtube kanaal.Youtube BBQSTREET

Technieken & smaken

De vuurvedetten laten niet alleen alle mogelijkheden van de BBQ zien, maar leggen ook uit hoe je zelf vlees bewerkt: ontvliezen, uitbenen, worst of gehakt maken. Maar ze geven ook hun geheimen weg over vis, groente en fruit op de BBQ. Zelfs de grootste leek kan voortaan fluweelzachte zalm, rib eye steak en rokerige paprika nonchalant en in een handomdraai van de BBQ toveren. Van traditionele BBQ-recepten tot internationale verleidelijke hot items zoals matambre, pulled pork en sosaties. Na het zien van BBQSstreet wil je direct aan BBQ’en slaan. Het hele jaar door.

0
    0
    Je winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar winkel